Vi flytter til Oslo sentrum!

Vi flytter til Oslo sentrum!

Etter ett år i Fyrstikkbakken 7 på Bryn pakker vi sammen og flytter til Øvre Vollgate 13 i sentrum av byen.

Christiania Atletklubb har vokst seg fra en idé til realitet. Vi har vært veldig heldige som har fått ha vår oppstartsfase på Bryn i hyggelige lokaler med tålmodige naboer. Vår beslutning om å flytte klubben er at vi trenger et lokale som egner seg bedre til idrettene våre.

Etter en god del møter med CrossFit Christiania, som holder til i et flott kjellerlokale rett ved Stortinget, har vi inngått leieavtale hos de. CFC er også en relativt ny klubb og etter å ha blitt kjent med deres ledelse ser vi at vi deler mange av de samme verdiene.

Vi gleder oss stort til å samarbeide med CFC, og ikke minst til å holde til så sentralt som du kommer i Oslo.

Hva skjer fremover?
Vi starter flyttingen av klubben allerede førstkommende helg. Vi vil innrede en del til styrkeløft og en til vektløfting. Vi satser på å være på plass og klare for å ta i mot medlemmer allerede 1. august.

13.-14. august har vi en stevnehelg i klubben. Lørdagen er det vektløfting og søndagen styrkeløft. Dette vil da skje i de nye lokalene.

Driften av klubben vil bli som tidligere, og vi tar fortsatt imot nye medlemmer etter avtale.

Vi planlegger åpne dager i august. Følg med på vår facebookside for informasjon om dette.

Åpningstider og priser
Prisene forblir de samme ut året. Styret tar en vurdering på om disse må justeres nærmere nyttår, men vi håper på å kunne fortsette med samme treningsavgift på 499 kr/mnd. Se alle priser HER.

Det vil være nøkkelkort system for de som trener fast hos oss. Vi satser på å få dette i gang så fort som mulig. Da blir det mulig å trene når dere selv ønsker det.

Treningsområdene og samarbeid med CFC
Lokalet til CFC er stort og vårt største område blir til styrkeløft. Foreløpig planlegger vi 6 løftestasjoner, som vi har i dag. På vektløfterområdet planlegger vi 4 løftestasjoner. Vektløfterdelen blir fellesområde for CFC og CAK. Medlemmene fra begge klubber får tilgang på hverandres plass og utstyr så lenge det er kapasitet.

Se lokalets beliggenhet her KART

Capture