Klubbnytt

Klubbnytt er en oppsumering av aktuelle saker for Christiania Atletklubb

Treningslokaler

Christiania Atletklubb søker for tiden etter egnede treningslokaler i Oslo. Mens dette pågår trener våre medlemmer hovedsaklig hos Treningsspesialistene på Ensjø og Magnat Center i Skøyen. Begge disse er kommersielle treningssentre.

Vi har forhandlet en avtale hos Treningsspesialistene, som innebærer at de tilbyr medlemmene våre rabbaterte medlemskap og drop-in, samt prøvetimer for potensielle nye medlemmer. Det er hos Treningsspesialistene klubbens styrkeløftsutstyr står tilgjengelig for våre medlemmer.

Treningssenteret er desverre uegnet til vektløfting grunnet takhøyde og mangel på løfteplattformer, og av den grunnen forblir mesteparten av vektløfterne våre på Magnat Center. Vi  har desverre ikke noe avtale hos Magnat Center, slik at medlemskap hos dem foregår helt uavhengig av klubben, men styret er representert og følger gjerne opp medlemmer som trener der.

Styrket Antidopingarbeid

Vi ønsker å styrke vårt arbeid mot doping i idretten. Vi har derfor innført krav om at alle våre medlemmer skal gjennomføre nettkurset Ren Utover innen 30. September 2019.

Ettersom vi har medlemmer som ikke trener sammen med resten av medlemsmassen, har vi også innført en ordning der alle medlemmer skal sjekke inn med et medlem i styret to ganger årlig for å diskutere konkurranseplaner, trening, og behov for oppfølging.

Sosiale Aktiviteter

Som klubb ønsker vi å dyrke et trivelig sosialt miljø, og vil fremover organisere sosiale sammenkomster og treff for å diskutere aktuelle temaer for klubbens medlemmer.

Vi planlegger fellestur til Tusenfryd 25. August 2019, og håper å se så mange av våre dyktige medlemmer der.

Ytterligere detaljer kan finnes på Facebook Gruppen vår.