RM 5-kamp i vektløfting, 2023

I helgen arrangerte vi RM 5-kamp i vektløfting for alle vekløfterklubber tilhørende Østlandet vektløfterregion. Vi hadde 24 utøvere på plattingen og sier oss storfornøyde med et vellykket arrangement. Alle som stilte til start fikk gyldig resultat og det ble satt både personlige rekorder og norgesrekorder. Vi gratulerer!

5-kamp i vektløfting består av rykk og støt, pluss 40 meter sprint med liggende start, trehopp uten tilløp med samlede bein og kulekast baklengs over hodet med begge hender. Rykk og støt ble gjennomført inne hos CrossFit Groruddalen, der vi er så heldige å få låne lokaler. De tre resterende øvelsene ble gjennomført utendørs ved en friidrettsbane like ved treningslokalene. Strålende vær og god stemning var gjeldende fra start til slutt.

De neste stevnene på vår aktivitetskalender er vektløfterstevne 13. august og styrkeløftstevne 27. august. Løftere fra alle landets klubber er velkommen til å delta! Påmelding via klubbene. Velkommen til oss!