Hvem vi er og hvor vi er

Christiania Atletklubb er et idrettslag for både styrkeløft og vektløfting. Vi er en klubb med utøvere på alle nivåer; noen har lang erfaring og har konkurrert på både nasjonalt og internasjonalt nivå, andre er ganske ferske. Uansett om du er nybegynner eller en erfaren utøver: hos CAK er du velkommen!

Vi holder til i en avgrenset del hos Actic Asker. Dette er et kommersielt og stort treningssenter sentralt i Asker, nær Asker stasjon.

Her har vi flere combirack for knebøy og benkpress, med en mengde tilhørende skiver og annet utstyr, i tillegg til at vi har plattformer til å trene markløft på Utover det er det et stort fellesareal for vektløfting.

Tilbudet hos Actic innebærer at CAK-medlemmer som ønsker det, tegner eget abonnement hos Actic Asker (CAK-medlemmer får 15% rabatt). Det er vanlige gympriser; 469 kr måneden uten binding.

Drop-in koster 100 kr.

Det er ikke alle klubbens medlemmer som trener i disse lokalene, en del er også spredd rundt på ulike gym i Oslo og omegn. Det er ikke noe krav om å trene hos oss for å være medlem, men det er hyggelig om medlemmer vil ta en drop-in for å trene med oss i ny og ne for å være en del av felleskapet. Medlemskap, stevnedeltakelse og lisenser vil vi uansett bistå med.

Vi tar sikte på å holde løfteskoler og arrangere stevner her når åpningen av samfunnet tillater slikt igjen.


Areal med combiracks til knebøy og benkpress.
Markløftplattformer under bygging.
Delt fellesareal til vektløfting.