Ofte stilte spørsmål

Finner du ikke det du lurer på her? Send en e-post til post@christianiaak.no

Hva må jeg gjøre for å bli medlem?

Alt du trenger å gjøre er å kontakte oss på e-post hvor vi avtaler et møte med deg. Hvis du bestemmer du deg for å bli medlem hos oss, signerer du en klubbkontrakt og vil i ettertid motta en faktura fra klubben på medlemskontingent. Vi krever også at alle våre medlemmer gjennomfører nettkurset Ren Utøver og bekrefter dette ved å sende oss diplom ved gjennomført kurs. Last ned klubbkontrakten her: Klubbkontrakt CAK

Hva koster medlemskap i CAK?

Medlemskap koster 1000 kr per kalenderår, det er en avgift som vil gå direkte til klubben og de kostnadene klubben har.

Må jeg konkurrere for å trene i klubben?

Nei, det trenger du ikke. Du kan fint være medlem, få treningsprogram, være sosial og trene med oss uten å konkurrere.

Er det organiserte treninger med instruktør?

Nei, det er ikke gruppetimer, men vi forsøker å ha noen fellestreninger for å hjelpe alle så godt vi klarer. Alle får hjelp med å komme i gang med første program og teknikkhjelp. Vi har flere trenere i klubben, samt en del medlemmer med god kompetanse både fra vektløfting og styrkeløft.

Har dere egen treningslokale?

Vi har per dags dato ikke eget treningslokale, men vårt mål er å skaffe egne lokaler så fort som mulig.

Trener dere sammen når dere ikke har eget treningslokale?

Per nå (desember 2020) trener de fleste vektløfterne på Magnat Center på Skøyen, der også noen av styrkeløfterne trener. Ellers er medlemsmassen fordelt utover en rekke kommersielle sentre, men vi jobber for å finne egne lokaler slik at fellestreninger og et enda sterkere klubbmiljø kan stå i fokus.

Hvordan melder jeg meg inn som medlem hos Treningsspesialistene gjennom klubben?

Du må sende en e-post til post@christianiaak.no og si at du ønsker å bli medlem gjennom klubben hos Treningsspesialistene. Dersom alt er i orden med klubbmedlemskapet ditt vil du få tilsendt et påmeldingsskjema for klubbens medlemmer.

Hvordan fungerer drop-in hos Treningsspesialistene?

Dersom du er medlem i klubben, og ønsker å komme på drop-in time må du melde fra minst 4 dager i forveien slik at vi kan varsle ledelsen hos Treningsspesialistene. Dette gjør du ved å sende en e-post til post@christianiaak.no. Prisen for drop-in er 50.- kr søndager etter kl. 15.00, ellers gjelder ordinær drop-in pris på 179.- kr.

Hvilke øvelser konkurrerer man i i styrkeløft og vektløfting?

I styrkeløft er det knebøy, benkpress og markløft – i den rekkefølgen. Man kan også bare konkurrere i benkpress enkeltløft. I olympisk vektløfting er det rykk og støt.

Hva må jeg gjøre for å kunne konkurrere?

Først må du være medlem i en klubb. For å kunne konkurrere i styrkeløft må du signere antidopingkontrakten som sammen med diplom for Ren Utøver sendes inn til Norges Styrkeløftforbund (NSF). Kontrakten får du tilsendt på e-post når du bestiller lisens via klubben. Når dokumentene er registrert og godkjent av NSF vil din løftelisens være i orden. All påmelding skjer via klubben. Alle resultater fra stevner blir registrert på resultatservice. For å konkurrere i vektløfting holder det med medlemskap i en klubb, du trenger først lisens når du skal delta på NM eller stevner på høyere nivå. Lisens bestilles via klubben.

Hvor finner jeg løftelisensen og resultatene mine?

For styrkeløft finner du de på NSF sine hjemmesider under Stevner. Du kan søke opp ditt eget navn under «Løftere» på venstre meny.

Hva er kravet til NM i Styrkeløft/benkpress eller NM i vekløfting?

Kravene for styrkeløft og benkpress finner du HER. For vektløfting finner du kravene HER.

Hvor finner man oversikt over stevner og hendelser?

Full oversikt er registrert på Terminlisten til NSF, eller Terminlisten til NVF.