Ofte stilte spørsmål

Her blir de ofte stilte spørsmålene vi får publisert for å gjøre det lettere for dere å finne informasjon. Finner du ikke det du lurer på her? Send en mail til post@christianiaak.no
Hva må jeg gjøre for å bli medlem?
Alt du trenger å gjøre er først å kontakte oss på mail hvor vi avtaler et møte med deg. Hvis du bestemmer du deg for å bli medlem hos oss, signerer du en klubbkontrakt og vil i ettertid motta en faktura fra klubben på medlemskontingent. Last ned klubbkontrakten her: Klubbkontrakt CAK
Hva koster medlemskap i CAK?
Medlemskap koster 1000 kr per kalenderår, det er en avgift som vil gå direkte til klubben og de kostnadene klubben har. 
Må jeg konkurrere for å trene i klubben?
Nei, det trenger du ikke. Du kan fint være medlem, få treningsprogram og trene hos oss uten å konkurrere.
Er det organiserte treninger med instruktør?
Nei, det er ikke gruppetimer, men vi forsøker å ha en noen fellestreninger for å hjelpe alle så godt vi klarer. Alle får hjelp med å komme i gang med første program og teknikkhjelp. Vi har flere trenere i klubben, samt en del medlemmer med god kompetanse både fra vektløfting og styrkeløft.
Hvilke øvelser konkurrerer man i i styrkeløft og vektløfting?
I styrkeløft er det knebøy, benkpress og markløft – i den rekkefølgen. Man kan også bare konkurrere i benkpress enkeltløft.
I olympisk vektløfting er det rykk og støt.
Hva må jeg gjøre for å kunne konkurrere?
Først må du være medlem i en klubb. For å kunne konkurrere i styrkeløft må du signere antidopingkontrakten som sendes inn til Norges Styrkeløftforbund (NSF). Når kontrakten er registrert og godkjent av NSF vil din løftelisens være i orden. Alle resultater fra stevner blir registrert på resultatservice. For å konkurrere i vektløfting holder det med medlemskap i en klubb, du trenger først lisens når du  skal delta på NM eller større stevner. Lisens bestilles fra forbundskontoret via klubben.
Hvor finner jeg løftelisensen og resultatene mine?
For styrkeløft finner du de på NSF sine hjemmesider under Stevner. Du kan søke opp ditt eget navn under «Løftere» på venstre meny.
Hva er kravet til NM i Styrkeløft/benkpress eller NM i vekløfting?
Kravene for styrkeløft og benkpress finner du HER. For vektløfting finner du kravene HER.
Hvor finner man oversikt over stevner og hendelser?
Full oversikt er registrert på Terminlisten til NSF, eller Terminlisten til NVF.