Klubbtrenere og fellesøkter

Treneroppfølging og fellesøkter på CAK:

Alle våre medlemmer har i tillegg til fri trening døgnet rundt hver eneste dag i året tilgang til fellesøkter flere ganger i måneden, hvor klubbtrenerne gjør sitt beste for å følge opp våre medlemmer slik at de får mest mulig ut av treningen. Vi hjelper også medlemmer med treningsprogrammer, planlegging og gjennomføring av konkurranser, og svarer på alt av spørsmål som måtte komme. Christiania Atletklubb er en ideell organisasjon og ingen av våre trenere får noe som helst betalt, men vi gjør vårt beste for å hjelpe våre medlemmer på vår fritid.

Fellesøkter:
Her vil vi gjøre vårt beste for å være tilgjengelig til å hjelpe våre medlemmer best mulig. Trenerne vil forsøke å bruke begynnelsen av fellesøktene kun til å hjelpe andre (før de begynner med egentrening), så det er lurt å møte opp i god tid om du ønsker hjelp til noe spesifikt. Vi prøver å avholde fellesøkter ca annenhver søndag.

Treningsprogrammer, oppfølging på stevner, eller spørsmål om trening: Ta kontakt med en av trenerne (nedenfor):

Styrkeløft:
👉  Anne Marie Hveding (hovedtrener styrkeløft, leder i CAK), amh@christianiaak.no.
👉  Bård Lorentzen (trener styrkeløft), bl_92@hotmail.com.

Vektløfting:
👉  Fredrik Gyllensten (hovedtrener vektløfting, styremedlem), fkg@christianiaak.no.
👉  Magnus Jørgensen (trener vektløfting, nestleder i CAK), mcj@christianiaak.no.

Trenere fra Trener 1 kurs i regi av Norges Vektløfterforbund: Samtlige skal praktisere minst 45 timer som trener. Kontaktinfo for disse finner du på vår lukkede facebookside (kun for medlemmer).
* Susanne Linnea Leer.
* Celine Mariell Bertheussen.
* Janicke Walle Jensen.
* Chisom Okeke.
* Einar Rudi Kristiansen.
* Cainan sletten.
* Alexander Hauff.

PS: Ingen av trenerne eller styremedlemmene får noe betalt for arbeidet de gjør, og alle er enten i fullt arbeid og/eller skole, så man kan ikke forvente samme oppfølging som man får av en fullt betalt trener. Vi skal likevel være her for å hjelpe så godt vi kan på vår fritid 🙂