Medlemskap

Christiania Atletklubb holder til på Magnat Center på Thune (Skøyen) i Oslo, i utsøkte lokaler for vektløfting (olympiske løft) og styrkeløft (baseløft). Vi ønsker nå flere medlemmer!

Her finner du informasjon om hva vi tilbyr:

Er du interessert i å se på lokalene eller melde deg inn i klubben? Bruk kontaktskjemaet nederst på denne siden, eller send en e-post til fkg@christianiaak.no

Lokalene:

• Adresse: Drammensveien 130, 0277 Oslo
  • Utstyr: Fullt utstyr for både olympisk vektløfting og styrkeløft, hovedsakelig utstyr fra Eleiko.
  • Åpningstider:

Mandag – Torsdag: kl. 06:00 – 22:00
Fredag: kl. 06:00 – 20:00
Lørdag: kl. 09:00 – 17:00
Søndag: kl. 10:00 – 18:00

Medlemskap og treningsrettigheter:

• 500 kr i årsavgift for medlemskap i klubben, dette gir deg mulighet til å representere Christiania Atletklubb i konkurranser i vektløfting og/eller styrkeløft.
  • Trening alternativ 1: 449 kr pr måned for egentrening på Magnat Center. 12 måneders binding.
  • Trening alternativ 2: 549 kr pr måned på Magnat Center med alt inkludert; gruppetimer, to timer med personlig trener, mulighet for å fryse medlemskapet i opptil to måneder i året.

Lisens i Norges Styrkeløftforbund: 1000 kr per kalenderår*
Lisens i Norges Vektløfterforbund: 300 kr per kalenderår**

*alle utøvere må ha lisens om de skal delta på stevner, uansett størrelse på stevnet.
**alle utøvere må ha lisens for deltakelse på NM eller større stevner. For klubbstevner og andre småstevner trengs det ikke lisens i vektløfting.

Medlemmene:

• Det er ingen krav til nivå hos oss! Klubben består mange forskjellige personer, inkludert både nybegynnere og erfarne løftere.
  • Du må ikke konkurrere for å trene hos oss! Noen av våre medlemmer konkurrerer i styrkeløft og/eller vektløfting, men det er ingen krav til dette. Om du ønsker å trene styrketrening og/eller olympiske løft hos oss uten å konkurrere, så ønsker vi deg velkommen til det.
  • Fellestreninger: Vi forsøker å holde fellestreninger med jevne mellomrom, her er fokus på god trening kombinert meg hyggelig sosialt samvær. Folk trener det de selv ønsker, men det vil på disse øktene ofte være klubbtrenere til stede som kan gi deg gratis råd og tips om du ønsker der.
  • Vi er en klubb! Det er viktig å poengtere at vi selv ikke drivrer et kommersielt treningssenter, men et idrettslag og en ideell organisasjon (ingen tjener penger på klubben).
  • Antidoping: Vi er medlem av Norges Idrettsforbund og Antidoping Norge og har et strengt antidoping regelverk. Om du bruker eller har brukt midler på Wada sin dopingliste, så er du dessverre ikke velkommen til å trene hos oss. Alle medlemmer må signere antidopingkontrakt.

Er du interessert i trening hos oss?

Ta kontakt for en uforpliktende titt på lokalene våre. Er du allerede overbevist kan du selvfølgelig også melde deg inn med en gang! 🙂

Bruk kontaktskjemaet nedenfor, eller send en e-post til fkg@christianiaak.no

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)