Medlemskap

Christiania Atletklubb er per dags dato en lisensklubb, men store deler av medlemsmassen vår trener samlet på private treningssentre. Vi ønsker oss alltid flere medlemmer!

Vi er opptatt av å skape et inkluderende treningsmiljø for alle våre medlemmer. Nye medlemmer som ønsker å trene stedslig med oss blir møtt av en trener, og vi kartlegger behovet for oppfølging slik at nye medlemmer får en god og trygg  innføring i sportene våre.

Dersom du ønsker å trene for deg selv, men være medlem hos oss, kan oppfølging på nettet være en løsning. Uansett hva du velger, så heier vi deg frem!

Medlemskap:

• 1000 kr i årsavgift for medlemskap i klubben, dette gir deg mulighet til å representere Christiania Atletklubb i konkurranser i vektløfting og/eller styrkeløft.

Lisens i Norges Styrkeløftforbund: 1000 kr per kalenderår*
Lisens i Norges Vektløfterforbund: 300 kr per kalenderår**

*alle utøvere må ha lisens om de skal delta på stevner, uansett størrelse på stevnet.
**alle utøvere må ha lisens for deltakelse på NM eller større stevner. For klubbstevner og andre småstevner trengs det ikke lisens i vektløfting.

Medlemmene:

• Det er ingen krav til nivå hos oss! Klubben består mange forskjellige personer, inkludert både nybegynnere og erfarne løftere.
  • Du må ikke konkurrere for å trene sammen med oss! Noen av våre medlemmer konkurrerer i styrkeløft og/eller vektløfting, men det er ingen krav til dette. Om du ønsker å trene styrketrening og/eller olympiske løft hos oss uten å konkurrere, så ønsker vi deg velkommen til det.
  • Fellestreninger: Vi forsøker å holde fellestreninger med jevne mellomrom, her er fokus på god trening kombinert meg hyggelig sosialt samvær. Folk trener det de selv ønsker, men det vil på disse øktene ofte være klubbtrenere til stede som kan gi deg gratis råd og tips om du ønsker der.
  • Vi er en klubb! Det er viktig å poengtere at vi selv ikke drivrer et kommersielt treningssenter, men et idrettslag og en ideell organisasjon (ingen tjener penger på klubben).
  • Antidoping: Vi er medlem av Norges Idrettsforbund og Antidoping Norge og har et strengt antidoping regelverk. Om du bruker eller har brukt midler på Wada sin dopingliste, så er du dessverre ikke velkommen til å trene hos oss. Alle medlemmer må signere antidopingkontrakt.

Er du interessert i trening med oss?

Er du interessert i å trene sammen med oss eller melde deg inn i klubben?

Avtal en uforpliktende prøvetrening ved å sende en e-post til post@christianiaak.no.

Mesteparten av styrkeløfterne i klubben trener hos Treningsspesialistene i Ensjø. Dette er et kommersielt treningssenter som vi har rabattavtale med (449- kr/måned for klubbmedlemer). Vektløfterne våre trener på Magnat Center i Skøyen. Vi har desverre ikke noe avtale med Magnat Center, men vi kan skrive under på at det er et ideell treningssenter for de som ønsker å drive med vektløfting. Noen styrkeløftere trener også ved Magnat Center.