Medlemskap

Ønsker du å bli medlem? Ta kontakt med oss på post@christianiaak.no.

Medlemskap:

1000 kr i årsavgift for medlemskap i klubben, dette gir deg mulighet til å representere Christiania Atletklubb på stevner i vektløfting og/eller styrkeløft.

Lisens i Norges Styrkeløftforbund: 1100 kr per kalenderår*
Lisens i Norges Vektløfterforbund: 300 kr per kalenderår**

*alle utøvere må ha lisens om de skal delta på stevner, uansett størrelse på stevnet. Ved første stevne kan man dog løse inn engangslisens på kr 300, og ønsker man å konkurrere videre vil kostnaden bli det resterende beløpet av en ordinær lisens.
**alle utøvere må ha lisens for deltakelse på NM eller større stevner. For klubbstevner, regionsmesterskap og andre mindre stevner trengs det ikke lisens i vektløfting.

Medlemmene:

  • Det er ingen krav til nivå hos oss! Klubben består mange forskjellige personer, inkludert både nybegynnere og erfarne løftere.
  • Du må ikke konkurrere for å trene sammen med oss! Noen av våre medlemmer konkurrerer i styrkeløft og/eller vektløfting, men det er ingen krav til dette. Om du ønsker å trene styrketrening og/eller olympiske løft hos oss uten å konkurrere, så ønsker vi deg velkommen til det.
  • Fellestreninger: Vi forsøker å holde fellestreninger med jevne mellomrom, her er fokus på god trening kombinert meg hyggelig sosialt samvær. Folk trener det de selv ønsker, men det vil på disse øktene ofte være klubbtrenere til stede som kan gi deg gratis råd og tips om du ønsker det.
  • Vi er en klubb! Det er viktig å poengtere at vi selv ikke driver et kommersielt treningssenter, men et idrettslag og en ideell organisasjon (ingen tjener penger på klubben).
  • Antidoping: Vi er medlem av Norges Idrettsforbund og Antidoping Norge og har et strengt antidoping regelverk. Om du bruker eller har brukt midler på Wada sin dopingliste, så er du dessverre ikke velkommen til å trene hos oss. Alle medlemmer må signere antidopingkontrakt og gjennomføre Ren Utøver.